Hur har dagen varit?

Har du hunnit med det du ville? Har du varit snäll mot dig själv?

Ja, det är ofta vi inte tänker på hur man behandlar sig själv. Hur pratar du om dig själv till andra? Vad säger du till dig själv?

Jag tycker det gör så stor skillnad om jag kan acceptera att jag gör så gott jag kan. Och att vara tacksam för att jag kan sätta stressen åt sidan. Jag menar att inte behöva vara perfekt, hinna med allt och göra det till 130% eller försöka vara någon som ”de andra” ska tycka är bra. Det har tagit mig tid att komma hit, men små steg är lika mycket värda som stora, de tar mig också någonstans.

Att välja se det som är bra och acceptera att det finns saker man kan förbättra (om man så önskar) är ett mycket stort steg mot ett lugnare sinne.

Det lämnar även plats och energi till mer av det som får en att må bra.

Så det blir dubbel effekt.

Tips. Idag innan du somnar – välj att endast se det som va bra med denna dagen. Där kanske t.o.m. är något som värme extra i hjärtat… 💕🙏 sov gott.

Kategorier: Okategoriserade

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *