Sitter i soffan och bara ”är” en stund. Så slår det mig…. jag känner välbehag!

Inte för att jag köpt något eller vunnit något, utan att jag bara är tacksam.

Det har varit hektiska dagar och stressen har krupit sig på lite då och då. Men jag har har ändå lyckats ta en sak i taget och en dag i taget. Och nu sitter jag här!

Igår lyckades jag koppla ihop instagram kontot hit på hemsidan och jag blev så stolt över att jag kunde. Att jag inte gav upp innan jag ens försökt, eller när jag satt mitt i det och inte riktigt fick ihop det. Men så plötsligt fanns flödet där!

Så nu finns alla fina bilder med tips mm på hemsidan också. Ni får gärna gå in och läsa. Kanske finns det något som passar just för dig, just idag.

Så kommer det, utmaningen, att ta ett steg i taget. Du kan ta paus, fråga om hjälp, stå still eller ta ett steg…. framåt, sidan eller bakåt. Men så länge det är något bra – ge inte upp. Du är starkare än du tror!

Va rädd om dig! 💕🙏⭐️

Kategorier: Okategoriserade

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *